החומרים:

גזרים מגוררים

כף שמן זית

כוס קינואה שטופה ומסוננת

2 כוסות מים רותחים

מעט כורכום, מלח ים, ופלפל שחור גרוס (לפי הטעם)

כ- 200 גרם פילה סלמון טרי או קפוא ומופשר קצוץ לקוביות קטנות

קובייה קטנה של דלעת מגוררת

אופן ההכנה:

שמים בסיר את הגזרים המגוררים ושמן הזית ומערבבים על אש נמוכה כ-5 דקות עד שהגזרים מתרככים מעט.

מוסיפים לסיר את הקינואה וקולים אותה, תוך ערבוב כ2-3 דקות .

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה נוספת

מוסיפים תבלינים, את הדג ואת הדלעת, מביאים לרתיחה נוספת, מקטינים את האש, ומבשלים 20 דקות.

בתום הבישול מכבים את האש, מערבבים קלות, מכסים שוב, ממתינים חמש דקות ואוכלים.