החומרים:

5 קישואים
כוס בורגול
בצל גדול
2 שיני שום
מלח, פלפל
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1. משרים את כוס הבורגול ב-2 כוסות מים למשך 10 דקות
2. חוצים את הקישואים לאורך ומרוקנים את הפנים
3. מחממים במחבת 1 כף שמן קנולה, מוסיפים בצל קצוץ ופרוסות השום עד להזהבה
4. מוסיפים למחבת את בשר הקישואים ותבלינים ומטגנים עד התרככות, במידה וצריך ניתן להוסיף מעט נוזלים
5. מנמיכים את האש, סוחטים את הבורגול ומוסיפים למחבת, מערבבים היטב עם התערובת שבמחבת ומעבירים את התכולה לקערה
6. מרפדים תבנית אפיה בניר אפיה
7. ממלאים את חצאי הקישואים בתערובת שבקערה ומניחים בתבנית האפייה
8. אופים ב-180 מעלות במשך 35 דקות