החומרים:

2 כפות שמן זית
1בצל גדול קצוץ גס
קופסה (800 גר') עגבניות קצוצות משומרות
1 ליטר מים
שקית (800 גר') גרגירי חומוס קפואים מבושלים
150 גר'עלי תרד טריים קצוצים או עלי תרד סנפרוסט
מלח, עשבי תיבול ופלפל גרוס
פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה:
משחימים בצל בשמן כ-5 דק'
מוסיפים את העגבניות, החומוס והמים ומביאים לרתיחה. מכסים ומנמיחים את הלהבה ומבשלים כ 15-20 דק'
מוסיפים את התרד, מתבלים. מבשלים כ-2 דק' נוספות בהגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה.