רכיבים:

1 כוס אורז מוארך מלא

1 כוס עדשים ירוקות מושרות לפחות שעה

2 בצלים גדולים קצוצים

2 שיני שום

כף שמן

2 כפות חלב קוקוס

1 כפית קארי

1 כפית זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את האורז עם 3 כפות מים וכפית מלח (לאחר הרתיחה, לבשל כ 40 דק' על אש קטנה)
  2. מבשלים את העדשים לרתיחה ראשונה. שוטפים ומסננים. מבשלים שוב למשך חצי שעה.
  3. במחבת גדולה לטגן את הבצל, להוסיף את השום. ולסיום - את חלב הקוקוס, הקארי.
  4. להוסיף את הבצל והעדשים לאורז ולערבב היטב.
  5. להמליח לפי הטעם ולהוסיף את זרעי הכוסברה.