לקציצות:

1/2 ק"ג חזה עוף טחון

2 ביצים

1-2 גזרים/קישואים מגורדים

3 כפות קוואקר/פירורי לחם מלאים

קורט מלח

2 שיני שום כתוש

1/2 כפית חוויאג' למרק (לא חובה)

צרור כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)

לרוטב:

1 כף שמן

1בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

400 גר' רסק עגבניות (אני משתמשת ב POLPA)

פחית נוזל קוקוס (או חצי פחית, לפי הטעם)

1 כף קטשופ

פפריקה מתוקה

קורט מלח

1/2 כף אבקת מרק אורגנית

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים לקציצות ונותנים לתערובת "לנוח" כחצי שעה.

2. להכנת הרוטב, מחממים את השמן, מזהיבים הבצל ולאחריו השום.

3. מוסיפים את רסק העגבניות.

4. מתבלים במלח, פפריקה מתוקה וקטשופ.

5. מוסיפים את חלב הקוקוס.

6. מוסיפים את המים עם אבקת המרק.

7. יוצרים קציצות מהתערובת ומכניסים לסיר עם הרוטב.

8. לאחר רתיחה, לבשל על אש בינונית כ 10 דק'.