פשטידת ברוקולי ותרד
הרכיבים:
200 גר' ברוקולי טרי או קפוא
400 גר' מדליוני תרד קפואים
בצל, שום לפי הטעם
1 כף שמן זית או קנולה
1 קופסת קוטג' 3%
150 גר' גבינה בולגרית 5%
2 ביצים
1/2 כוס קמח מלא
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. לאדות את הבצל עם השמן.
2. להוסיף השום.
3. להוסיף את התרד והברוקולי עד לריכוך אל-דנטה.
4. בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים.
5. להוסיף את הירקות לקערה.
6. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
7. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה.