הרכיבים:

200 גר' ברוקולי טרי או קפוא

400 גר' מדליוני תרד קפואים

בצל, שום לפי הטעם

1 כף שמן זית או קנולה

1 קופסת קוטג' 3%

150 גר' גבינה בולגרית 5%

2 ביצים

1/2 כוס קמח מלא

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. לאדות את הבצל עם השמן.

2. להוסיף השום.

3. להוסיף את התרד והברוקולי עד לריכוך אל-דנטה.

4. בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים.

5. להוסיף את הירקות לקערה.

6. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

7. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה.