המצרכים:

2 שוקי הודו מפורקות ללא שומן חתוכות ל4 נתחים

2 בצלים גדולים קצוצים

1 כף שמן

4-5 שיני שום קצוצות

קופסה קטנה של רסק עגבניות

תבלינים מזרחיים: חוויאג' למרק, כמון, פלפל שחור גס ומלח.

ירקות לפי הטעם כגון- גזר, כרובית, כרוב, קישואים..

מים במידת הצורך

אופן ההכנה:

1. מתבלים את נתחי ההודו בתבלינים משני הצדדים ופורסים את הירקות לפרוסות בנוניות.

2. מחממים סיר יבש ומניחים בתוכו את נתחי ההודו, צולים משני הצדדים, לזמן קצר ומוציאים לצלחת. שופכים מעל את הנוזלים.

3. מחזירים את הסיר לגז ומוסיפים שמן. מחממים ומאדים בתוכו את הבצל עד הזהבה.

4. מוסיפים את השום ומאדים מעט, ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים ויוצקים כחצי כוס מים רותחים ומתבלים מעט.

5. מחזירים את ההודו לסיר ומעליו מתחילים להניח את הירקות ומתבלים לפי הטעם ומוסיפים מים לפי הצורך. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שההודו והירקות מתרככים והנוזלים נספגים.